ladoblehélice

La continuación del periodismo, pero por otros medios.

Dret a decidir

La plataforma Barcelona decideix està organitzant un referèndum que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona el 10 d’abril del 2011 per preguntar-nos als ciutadans si volem la independència de Catalunya o romandre dins de l’Estat espanyol.

Felicito a la plataforma per aquesta iniciativa i els animo a que l’ampliïn perquè totes les sensibilitats polítiques s’hi puguin expressar. Concretament, proposo que la consulta incorpori una tercera opció, que és la integració de Catalunya en la República de França. A algunes persones no ens motiven les qüestions d’identitat nacional i preferim apostar per una solució que millori el nostre desenvolupament social i democràtic.

Aquesta opció és la incorporació a França perquè, tot i les seves imperfeccions, es tracta d’una democràcia republicana europea i d’un Estat social avançat. Per tant, per a nosaltres, pertànyer a l’Estat francès suposaria un gran pas endavant. Espero sincerament que tingueu en compte aquesta proposta.

Lucas Santos.

Fuente: La Vanguardia.

Comentarios recogidos en la edición digital el periódico:  aquí.

Versión en Castellano.

Filed under: Uncategorized

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Escribe tu dirección de correo electrónico para recibir las nuevas entradas por mail.

A %d blogueros les gusta esto: